
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 250 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen (volitelně)
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 235 kcal / 985 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Böhmische Knödel
1hod.
Grammelknödel
1hod. 30min
Wiener Wurst
25hod. 30min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1hod. 20min
Wurstknödel
1hod. 20min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Leberreis
35min
Linzer Seidenknödel
50min
Wurstaufstrich
10min
Bröselknödel
40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min