Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 250 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen (volitelně)
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2h
Böhmische Knödel
1h
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Ingwersalzpaste
30 min
Semmelknödel
50 min
Germknödel
1h
Knoblauchgrundstock
1h
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Linzer Seidenknödel
50 min
Bröselknödel
40 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min