Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 460 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, in Stücken 2 cm, (siehe Tipp)
- 90 g Schweineleber, sehnenfrei
Zubereitung
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Streichwurst (siehe Tipp)
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Wasser
- 1 EL Majoran, getrocknet
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 2736 kJ / 653 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 59 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2015 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almbutter
40 min
Leberreis
35 min
Kochsalami
20h 30min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2u. 45min
Frühstücksfleisch im Glas
26 Std. 30 Min
Knoblauchgrundstock
1h
Feine Streichwurst
14h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Extrawurst
14h 10min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min