Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 230 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
250
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
nebo 250 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 100 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt
- 5 - 10 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- Öl, zum einfetten
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Weißwurst (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1424 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Feine Streichwurst
14h 30min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Eierwurst
14h 30min
Pikantwurst
14h 10min
Extrawurst
14h 10min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Leberkäse Torte
14 Std. 40 Min
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 Std. 45 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min