Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rhabarber, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 110 g Olivenöl
-
4
TL Thymian, getrocknet
nebo 6 TL Thymianblättchen, frisch - 3 TL Salz
- 1 ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1945 kJ / 464 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Kräutersenf
336 Std. 30 Min
Würziger Nussmix
35min
Feigensenf
55 Min
Rote-Rüben-Senf
50 min
Kürbis süß-sauer
1 Std. 25 Min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Knoblauchgrundstock
1h
Erfrischendes Kohlrabi-Tomaten Chutney
30 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Eierlikör mit Safran
2 Std. 25 Min