Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rhabarber, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 110 g Olivenöl
-
4
TL Thymian, getrocknet
nebo 6 TL Thymianblättchen, frisch - 3 TL Salz
- 1 ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1945 kJ / 464 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1h
Kürbis-Kokos-Marmelade
1h
Traubengelee
1h
Pfirsich-Chutney
40 Min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55 min
Fruchtiger Pfirsichessig
1h
Süßer Marillensenf
55 min
Kürbis süß-sauer
1h 25min