Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rhabarber, geschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tomatenmark
- 110 g Olivenöl
-
4
TL Thymian, getrocknet
nebo 6 TL Thymianblättchen, frisch - 3 TL Salz
- 1 ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1945 kJ / 464 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Brombeer-Vanille-Sirup
2 Std. 15 Min
Erdbeer-Balsamico-Marmelade
55min
Feigensenf
55min
Pfirsich-Curry-Chutney
1 Std.
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Süßer Marillensenf
55min
Kürbis-Kokos-Marmelade
1 Std.
Pfirsichwodka
1 Std. 15 Min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 Std.
Traubengelee
1 Std.
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1 Std.
Suppengrundstock
20 min