Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de tocino, en trozos (aprox. 5 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de paprika dulce
- 1 hoja de laurel seca
-
3
ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
nebo 3 cditas de hierbas de olor secas (p. ej. tomillo, salvia, romero) - 1 cdita de sal
- 1 cubo de caldo de verduras
- 100 g de vino tinto
- 350 g de agua
- 150 g de garbanzo blanco cocido, escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 867.3 mg
Alternativní recepty
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Salsa holandesa
15 Min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Chiles rellenos de bacalao
1 Std. 15 Min
Costillas teriyaki
1 Std. 30 Min
Huevos benedictinos
1 Std.
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 Min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Pollo al horno
2 Std.
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min
Gnocchis de papa
50 Min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min