Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de cebolla blanca, en trozos
- 50 g de tocino, en trozos (aprox. 5 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 650 g de carne de cordero limpia, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de paprika dulce
- 1 hoja de laurel seca
-
3
ramitas de hierbas de olor frescas (p. ej. tomillo, salvia, romero)
nebo 3 cditas de hierbas de olor secas (p. ej. tomillo, salvia, romero) - 1 cdita de sal
- 1 cubo de caldo de verduras
- 100 g de vino tinto
- 350 g de agua
- 150 g de garbanzo blanco cocido, escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2769.8 kJ / 662 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 867.3 mg
Alternativní recepty
Estofado de res
1h 40min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Goulash
1h 40min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4 Std.
Spezzatino de cordero
1 godz. 45 min
Cerdo agridulce
45 min
Cerdo braseado con salsa BBQ
1h 30min
Albóndigas de cordero con pan plano 'batbout'
1 godz. 35 min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Estofado de res TM6
4 Std.