Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa verde
- 600 g de tomate verde
- 60 g de chile serrano
- 1 diente de ajo
- 80 g de cebolla
- 10 g de cilantro fresco
- 1 cucharadita de sal, al gusto
Carnitas
- 250 g de cebolla
- 550 g de atún fresco, en cubos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal, al gusto
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de mejorana
- 20 g de jugo de naranja
- tortillas de maíz, para servir
- cilantro, picado, para servir
- limones, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 937 kJ / 224 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 822 mg
Alternativní recepty
Sopa de tortilla
40min
Salpicón de res
1 godz.
Pescado para taquear
25min
Caldo tlalpeño
1h 20min
Yakimeshi vegetariano
35min
Barbacoa de hongos
30min
Enchiladas suizas
1 godz.
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Chilaquiles rojos
25min
Botana fresca de surimi
10 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.