Zařízení & příslušenství
南瓜米粉
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油30 克
-
蝦米20 克
-
豬肉絲60 克
-
醬油30 克
-
鹽1 茶匙
-
米粉 洗淨、剪成2段300 克
-
南瓜肉 去皮、切粗條400 克
-
罐裝鮪魚 瀝乾40 克
-
水600 克
-
西洋芹 切末30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.93 g
Kalorie
2083 kJ /
497 kcal
Tuk
11.55 g
Sacharidy
86.05 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan