Zařízení & příslušenství
XO醬蒸雞腿
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
XO醬2 大匙
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段(約4公分)15 克
-
乾香菇 泡軟,切片15 克
-
蠔油1 大匙
-
鹽1 小撮
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
米酒10 克
-
去骨雞腿排 切塊(4公分)400 克
-
水 (蒸煮用)500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16 g
Kalorie
1156.8 kJ /
276.7 kcal
Tuk
20.8 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
調味醬烹飪術
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan