起酥奶酥麵包

起酥奶酥麵包

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 10min.
7 個

Suroviny

  • 140 克
  • 25 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 奶酥餡 (市售或自製)
    240 克
  • 酥皮 (市售或自製,詳見要訣)
    7 片
  • 白芝麻
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 12.6 g
Kalorie 1975 kJ / 473 kcal
Tuk 22.6 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...