Zařízení & příslušenství
起酥奶酥麵包
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 10min.
7 個
Suroviny
-
水140 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
奶酥餡 (市售或自製)240 克
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣)7 片
-
白芝麻10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
12.6 g
Kalorie
1975 kJ /
473 kcal
Tuk
22.6 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan