Zařízení & příslušenství
蕃茄蛋包飯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
牛奶50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾100 克
-
水1100 克
-
紅蘿蔔 切大塊40 克
-
洋蔥 切大塊50 克
-
培根片 切小片100 克
-
油 (volitelně)10 克
-
新鮮鳳梨 切厚片70 克
-
50 克 李型番茄, 切丁番茄 切丁50 克
-
番茄醬 可多備一些50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.6 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tuk
22.8 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
58.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
米食萬歲
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan