蕃茄蛋包飯

蕃茄蛋包飯

4.3 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份

Suroviny

  • 2 顆
  • 牛奶
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    100 克
  • 1100 克
  • 紅蘿蔔 切大塊
    40 克
  • 洋蔥 切大塊
    50 克
  • 培根片 切小片
    100 克
  • 油 (volitelně)
    10 克
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    70 克
  • 番茄 切丁
    50 克
    50 克 李型番茄, 切丁
  • 番茄醬 可多備一些
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18.6 g
Kalorie 2113 kJ / 505 kcal
Tuk 22.8 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 58.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...