
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 顆 蛋
- 50 克 牛奶
- ¼ 茶匙 鹽
- 100 克 白米 洗淨、瀝乾
- 1100 克 水
- 40 克 紅蘿蔔 切大塊
- 50 克 洋蔥 切大塊
- 100 克 培根片 切小片
- 10 克 油 (volitelně)
- 70 克 新鮮鳳梨 切厚片
-
50
克 蕃茄 切丁
nebo 50 克 小蕃茄 切丁 - 50 克 蕃茄醬 可多備一些
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 505 kcal / 2113 kJ
- Protein
- 18.6 g
- Tuk
- 22.8 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Vláknina
- 2.2 g