![Älplermagronen Älplermagronen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0EB5656C-58BD-4E05-96FB-67FB020463DC/Derivates/f9b036b3-a4d1-4605-98fe-7546dad46065.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Gruyère
- 600 g Wasser
-
1
Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
nebo 1 TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht - 300 g Halbrahm
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in ca. 2 cm grossen Würfeln
- 500 g Äpfel (z.B. Boskoop), geschält, in Stücken
- 250 g Pasta getrocknet, z. B. Älplermagronen (7 Min.)
- 150 g Speck, gewürfelt
- 2 Zwiebeln, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Zucker
- ½ TL Zimt, nach Belieben
- Pfeffer, nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3702 kJ / 886 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Mailänderli
3 Std.
Schoggistängeli-Cake
1h 10min
Grittibänze
2h 10 min
Knöpfli
50min
Älpler Magronen
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Älpler-Gratin
50min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Chügelipastetli
30 Min