Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g gengibre
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 1 malagueta verde
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de cominhos
- 35 g azeite
- 600 g carne de borrego em cubos s/ nervos e s/ osso
- 375 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 500 g batata nova cortada em quartos
- 100 g espinafres
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8h
Guisado de borrego
13h
Frango de fricassé
30 min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Guisado dos reis
13h 10min
Pernas de frango guisadas com feijão
4 Std. 35 Min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1 Std. 20 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25 godz.
Ensopado de borrego
1 godz.
Vitela guisada com massa
9sa 20 dk
Guisado de frango com gnocchi de batata-doce
1 godz.