Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maionese
- 100 g pickles
- 20 g alcaparras
- 5 pés de aneto, só as folhas ou outra erva aromática a gosto
- 250 g óleo
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
- 25 g sumo de limão (1 unid aprox.)
Massa
- 1000 g água
- 10 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g massa tipo fusilli
- 400 g salmão cortado em cubos
- 1 pitada de pimenta
- 3 pés de aneto, só as folhas
- ½ limão (raspa e sumo)
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4571.4 kJ / 1092.6 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Tuk
- 80.9 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1574.6 mg
Alternativní recepty
Penne com atum
30 min
Penne de atum com manjericão
35min
Farfalle com salmão e pesto
40 Min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM5
Pas d’évaluation
Salada de fusilli com calamares
50min
Tagliatelle com peru e ervilhas
1h
Esparguete à carbonara
30 min
Tagliatelle com salmão
35min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35min
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30 min
Massa com salmão e espinafres
40 Min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35min