豆瓣酥
TM5 TM6

豆瓣酥

2.7 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 350 克 新鲜蚕豆 ,去皮后约200克
  • 300 克 水
  • 20 克 猪油
  • 50 克 雪菜 ,水里浸泡10分钟,切末
  • 适量 盐 ,根据个人口味添加
  • 1 茶匙 麻油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1198.5 kJ / 286.5 kcal
Protein
15.8 g
Sacharidy
29.5 g
Tuk
10 g
Vláknina
7.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty