Zařízení & příslušenství
豆瓣酥
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
新鲜蚕豆 去皮后约200克350 克
-
水300 克
-
猪油20 克
-
雪菜 水里浸泡10分钟,切末50 克
-
盐 根据个人口味添加适量
-
麻油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.8 g
Kalorie
1198.5 kJ /
286.5 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
29.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
创意中餐
20 recepty/-ů
Čína
Čína