豆瓣酥

豆瓣酥

2.7 10 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 新鲜蚕豆 去皮后约200克
    350 克
  • 300 克
  • 猪油
    20 克
  • 雪菜 水里浸泡10分钟,切末
    50 克
  • 根据个人口味添加
    适量
  • 麻油
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.8 g
Kalorie 1198.5 kJ / 286.5 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 7.5 g
Sacharidy 29.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...