腐竹白果猪肚汤

腐竹白果猪肚汤

3.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • 1000 克
  • 切段
    10 克
  • 2 片
  • 猪肚 洗净切条
    200 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 八角
    2 粒
  • 花椒
    2 颗
  • 熟白果 除去外皮
    80 克
  • 腐竹
    5 根
  • 新鲜黑木耳
    40 克
  • 1 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.8 g
Kalorie 777.2 kJ / 185.8 kcal
Tuk 4.8 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 20.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...