Zařízení & příslušenství
腐竹白果猪肚汤
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
葱 切段10 克
-
姜2 片
-
猪肚 洗净切条200 克
-
料酒1 茶匙
-
八角2 粒
-
花椒2 颗
-
熟白果 除去外皮80 克
-
腐竹5 根
-
新鲜黑木耳40 克
-
盐1 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13.8 g
Kalorie
777.2 kJ /
185.8 kcal
Tuk
4.8 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
四季养生
68 recepty/-ů
Čína
Čína