Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 140 g di acqua
- 300 g di farina chapati
- 30 g di ghee, burro chiarificato
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno al cavolfiore
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 peperoncini verdi freschi, con o senza semi, a piacere
- 20 g di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vermicelli saltati con verdure miste
40 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Riso Kashmiri
30 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Bhaji alle cipolle
35min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 Std. 30 Min
Piadine burro e erbe
35min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 Std. 30 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Samosas di verdure
1 Std. 10 Min
Formaggio vegano
6h 40min
Lenticchie all'indiana
35min