Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 140 g di acqua
- 300 g di farina chapati
- 30 g di ghee, burro chiarificato
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno al cavolfiore
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 peperoncini verdi freschi, con o senza semi, a piacere
- 20 g di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di cavolo al curry
50 min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Lenticchie all'indiana
35 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Piadine burro e erbe
35 min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Salsa greca
10min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2h 40min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h