Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 140 g di acqua
- 300 g di farina chapati
- 30 g di ghee, burro chiarificato
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno al cavolfiore
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 peperoncini verdi freschi, con o senza semi, a piacere
- 20 g di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1160 kJ / 277 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadine burro e erbe
35min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 Std. 15 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 godz. 50 min
Noodle di soba con tofu
35min
Millecosedde alla calabrese
1h 30min
Zuppa di miso con soba
55min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30min
Samosas di verdure
1h 10min
Cheese naan
3 Std. 5 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min