
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 140 g di acqua
-
300
g di farina chapati
nebo 300 g di farina di forza - 30 g di ghee, burro chiarificato
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno al cavolfiore
- 10 g di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero a rondelle (2 mm)
- 1 - 2 peperoncini verdi freschi con o senza semi, a piacere
- 20 g di ghee, burro chiarificato + q.b. per cuocere
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 277 kcal / 1160 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fatayer agli spinaci
2hod. 20min
Riso Kashmiri
30min
Samosas di verdure
1hod. 10min
Seitan
4hod. 15min
Formaggio vegano
6hod. 40min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8hod. 50min
Salsa satay
20min
Wellington vegetariano
2hod.
Strudel verza e porri (vegan)
2hod.
Brownies (vegan)
55min
Piadine burro e erbe
35min
Pane Naan con cipolla e cumino
2hod. 25min