Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Protein
- 42.4 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 1186.6 mg
Alternativní recepty
Beef ragu
1h 25min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Sticky sesame chicken
40min
Swedish meatballs with gravy
30min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Texas-style lovely legs
4h
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min