
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
- 200 g carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 497.4 kcal / 2089.2 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Sodík
- 796.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min