Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 796.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25 min
Chicken chasseur
1h 50min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min