Verrines coco, chocolat et speculoos

Verrines coco, chocolat et speculoos

3.7 125 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
10 portions

Suroviny

La ganache au chocolat
  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 10 biscuits speculoos
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 150 g de lait
  • 50 g de noix de coco râpée
  • 50 g de sucre en poudre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.2 g
Kalorie 1373.5 kJ / 328.6 kcal
Tuk 25.8 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 20.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...