Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 140 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 biscuits speculoos
La crème à la noix de coco
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 10 biscuits speculoos
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de lait
- 50 g de noix de coco râpée
- 50 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373.5 kJ / 328.6 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 20.9 g
- Tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entremets ananas aux petits-beurre
3 godz. 15 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 min
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Mousse vanille-pomme
7h
Verrine à la pomme
30 min