Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 180 g de parmesan, coupé en morceaux
- 220 g de lait
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g d'estragon frais
- 2 tranches de jambon serrano
- 4 œufs durs
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1119 kJ / 269 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Bouchées boudin-pomme
1h 30 min
Bouchées chèvre-raisin
1 godz.
Coupelles de chocolat
2hod. 45min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Mille-feuille de saumon fumé
3h 20min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Eclairs au foie gras
3h 15 min
Eclairs saumon et pomme verte
2h
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Fleurs chorizo-feta
35min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5 min