Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 180 g de parmesan, coupé en morceaux
- 220 g de lait
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g d'estragon frais
- 2 tranches de jambon serrano
- 4 œufs durs
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1119 kJ / 269 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Eclairs aux crevettes et mayonnaise à l'orange
1 Std. 10 Min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 Std.
Trio d'éclairs façon sandwich
1 Std. 45 Min
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40 Min
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min
Eclairs guacamole et crabe
1 Std. 10 Min
Ballotine comme un macaron
25 min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.