Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 180 g de parmesan, coupé en morceaux
- 220 g de lait
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g d'estragon frais
- 2 tranches de jambon serrano
- 4 œufs durs
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1119 kJ / 269 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Croquettes de crabe
25 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Eclairs guacamole et crabe
1h 10 min
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30min
Petits sablés au pesto rosso
2h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Verrines estivales
12h
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min
Roulé au fromage et au jambon
40 min