Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 90 g de pâte de speculoos
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 œuf
- 450 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1141 kJ / 274 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Crème au praliné
2h 20min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 godz.
Mousse au caramel salé
4h 30 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Crème au lait de coco
15min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30 min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min