Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème de foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 170 g de foie gras de canard mi-cuit
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La gelée fraise-figue
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de fraises
- 80 g de figues sèches
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La finition
- 40 g de noix décortiquées
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1579 kJ / 380 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 29.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 Std. 5 Min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2sa 40 dk
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Eclairs saumon et pomme verte
2 Std.
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Fleurs chorizo-feta
35min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Petits choux au saumon fumé
1h 10min