Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 744.3 mg
Alternativní recepty
Classic meatloaf
1h 35min
Meat stock paste
45min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken stock paste
45min
Meatball subs
55min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Sticky meatball subs
1h
BBQ chicken winglets
1h 15min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Meatballs in red pepper sauce
30min