Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 744.3 mg
Alternativní recepty
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sticky meatball subs
1 Std.
Plaited pork pie
40min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Meatball subs
55min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Meat stock paste
45 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Beef buns
50 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min