Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 744.3 mg
Alternativní recepty
Pastitsio
1h 30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Pork meatballs with couscous
50 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Meatball subs
55 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2u. 50min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken stock paste
45 min
Family chicken galette
1h 55min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min