Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 135 g water, plus 2 tablespoons extra
- 125 g buttermilk
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 tsp sugar
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 ½ tsp sea salt
- 1 egg
- 2 tsp linseeds (flaxseeds) (optional)
- 1 tbsp pumpkin seeds (optional)
- 1 egg yolk, to glaze
- butter, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 885.1 kJ / 210.7 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 31.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 303.8 mg
Alternativní recepty
Tangzhong milk bread
2sa 45 dk
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min
Pizza in Bianco
1h 20min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Asturian rice pudding
1h
Italian sandwich Rolls
2sa 45 dk
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min