Zařízení & příslušenství
Mini Classic Polish "torts"
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
4 portions
Suroviny
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
eggs4
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water70 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced300 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)250 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
icing sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries extra of choice to decorate
-
fresh mint leaves only to decorate
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
1730.8 mg
Protein
63 g
Kalorie
16850.2 kJ /
4027.3 kcal
Tuk
223.1 g
Vláknina
21.3 g
Nasycený tuk
123.8 g
Sacharidy
463.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mini cakes
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25 Min
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Keine Bewertungen
Peach and custard cream muffins
50 Min
Baked Spiralized Apples
1 Std. 5 Min
Lemon glaze madeleines
24 Std. 30 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Focaccia
3 Std.
Spaghetti Muffins
55 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min