
Zařízení & příslušenství
Mini Classic Polish "torts"
Příprava 30min
Celkový 2hod. 30min
4 portions
Suroviny
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
eggs4
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water70 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced300 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)250 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
icing sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries extra of choice to decorate
-
fresh mint leaves only to decorate
Nutriční hodnoty na 4 portions
Kalorie
4027.3 kcal /
16850.2 kJ
Protein
63 g
Tuk
223.1 g
Sacharidy
463.4 g
Vláknina
21.3 g
Nasycený tuk
123.8 g
Sodík
1730.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Mini cakes
15 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland