
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge
- butter to grease
- gluten free flour to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries of choice, to decorate
- fresh mint leaves only, to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 365.6 kcal / 1529.6 kJ
- Protein
- 5.7 g
- Tuk
- 23.4 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Sodík
- 149.6 mg
Alternativní recepty
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
25min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
Pas d’évaluation
Red Velvet Waffle
20min
Chocolate lava pudding
40min
Old fashioned apple mocktail
1h 5min
Oat Cashew Bars
1h
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Raw snickers slice
55min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min