Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 149.6 mg
Alternativní recepty
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Brown rice
50 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20 min.
Shredded Lettuce
10 Min
Gluten free madeleines
4h 25min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Feta and Herb Muffins
35 Min
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Fluffy ricotta pancakes
35 Min