Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Gruyère, in Stücken
Pfannkuchenteig
- 500 g Milch
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 300 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Bolognesesauce
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre, in Stücken
- 50 g Speckwürfel
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten und Einfetten
- 400 g Hackfleisch
- 50 g Rotwein
- 100 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- 400 g Milch
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3218 kJ / 769 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Cannelloni al forno
1h 30min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 godz.
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 godz.
Kunterbunter Hackbraten
1h 30min
Dinnete
2 godz.
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 godz.
Schwäbische Flachswickel
45 min