Zařízení & příslušenství
山藥泥蓋飯
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
水 (蒸煮用)1200 克
-
大麥 洗淨,瀝乾40 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)300 克
-
高湯100 克
-
蛋黃1 顆
-
醬油 少許
-
海苔 (volitelně) (粉狀或絲狀),少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.8 g
Kalorie
2542.3 kJ /
608.2 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
123.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的深夜食堂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan