山藥泥蓋飯

山藥泥蓋飯

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • (蒸煮用)
    1200 克
  • 大麥 洗淨,瀝乾
    40 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)
    300 克
  • 高湯
    100 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 醬油 少許
  • 海苔 (volitelně) (粉狀或絲狀),少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 16.8 g
Kalorie 2542.3 kJ / 608.2 kcal
Tuk 5.5 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 123.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...