沙茶魷魚羹

沙茶魷魚羹

5.0 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

沙茶湯底
  • 柴魚片
    15 克
  • 雞高湯
    1000 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 5 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    100 克
  • 熟竹筍 切絲
    100 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    100 克
  • 沙茶醬
    1 ½ 大匙
  • 1 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 醬油
    10 克
加熱
  • 水發刻花魷魚 (塊狀)
    250 克
  • 太白粉 (先與60克水混合)
    3 大匙
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    10 克
  • 烏醋 依個人口味調整
    1 大匙
  • 白胡椒粉 依個人口味調整
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18.5 g
Kalorie 1184.6 kJ / 283.6 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 39.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...