Zařízení & příslušenství
絲瓜湯包
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 30min.
36 個
Suroviny
-
絲瓜 (約450克),去皮、去籽,切小塊(約2公分)1 條
-
鹽3 茶匙
-
水 (含料理和蒸煮用水)600 克
-
中筋麵粉150 克
-
豬絞肉200 克
-
蔥 (約15克),切蔥花1 根
-
糖1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
蝦仁 去腸泥100 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
2.1 g
Kalorie
110 kJ /
26 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan