Zařízení & příslušenství
醃篤鮮
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
金華火腿 切片200 克
-
薑2 - 3 片
-
五花肉 切塊(約1.5公分),以熱水川燙150 克
-
雞高湯1200 克
-
青江菜 洗淨150 克
-
熟竹筍 切片150 克
-
豆皮結150 克
-
百頁豆腐 切片(約1公分)50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
32.7 g
Kalorie
2316 kJ /
554 kcal
Tuk
43.6 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小館風情
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan