Zařízení & příslušenství
青椒鑲肉
Příprava 10min.
Celkový 45min.
12 個
Suroviny
-
油 少許
-
麵包粉40 克
-
牛奶60 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
梅花肉 切塊(約2公分)250 克
-
豬絞肉300 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
青椒 (約500克),切對半(直切),去籽6 個
-
低筋麵粉 少許
-
水20 克
-
清酒10 克
-
味醂25 克
-
醬油25 克
-
番茄醬30 克
-
美生菜 適量
-
番茄 適量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
9.9 g
Kalorie
737.2 kJ /
176.4 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
9.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的深夜食堂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan