Zařízení & příslušenství
芋頭章魚煮
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
水 (蒸煮用)500 克
-
芋頭 去皮,切塊(約4公分)600 克
-
肉類高湯600 克
-
清酒50 克
-
糖40 克
-
薑 切片5 克
-
柴魚醬油45 克
-
500 克 透抽, ,切圈(約1.5公分)小章魚500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.4 g
Kalorie
1403.9 kJ /
3363.4 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的深夜食堂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan