Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 600 克 芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)
- 600 克 肉類高湯
- 50 克 清酒
- 40 克 糖
- 5 克 薑 ,切片
- 45 克 柴魚醬油
-
500
克 小章魚
nebo 500 克 透抽 ,切圈(約1.5公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1403.9 kJ / 3363.4 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 3.5 g