Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 370 g ziaren żyta (patrz wskazówka)
- 400 g wody, źródlanej lub przegotowanej (patrz wskazówka)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1113.3 kJ / 266.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Tuk
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 11.9 g
- Sodík
- 5 mg
Alternativní recepty
Pszenno-żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z maślanką i słonecznikiem
18h 45min
Chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie
16h
Chleb pszenny na zakwasie
12 Std.
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z pięcioma ziarnami
18h 45min
Pełnoziarnisty chleb orkiszowy na zakwasie żytnim
17 godz. 20 min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
18 godz. 20 min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16h 30min
Chleb pszenno-jęczmienny na zakwasie żytnim
18h 45min
Chleb żytni na zakwasie
17 godz. 25 min
Żytni chleb pełnoziarnisty na zakwasie z suszonymi śliwkami
16h 30min
Chleb żytni na zakwasie z siemieniem lnianym
16h
Chleb czworaczek
1 Std. 30 Min