Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g cabrito cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g massa de pimentão
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 50 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de piripíri
- 1 folha de louro
- 200 g vinho branco
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g tomate fresco cortado em rodelas
- 70 g pimento vermelho cortado em tiras
- 70 g pimento verde cortado em tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1796.3 kJ / 429.3 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1017.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Caldeirada de peixe
45 min
Vitela guisada com massa
9hod. 20min
Coelho à caramela
13h
Tripas à moda da Régua
2h 30 min
Polvo guisado do Faial
1hod. 10min
Chanfana de borrego
24h
Frango na púcara
50 min
Coelho com ameixas e sultanas
3h 50min
Ensopado de cabrito
40min
Pipis
1h
Cozido à portuguesa
1h 35 phút