Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g cabrito cortado em pedaços pequenos
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g massa de pimentão
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 50 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 1 pitada de piripíri
- 1 folha de louro
- 200 g vinho branco
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g tomate fresco cortado em rodelas
- 70 g pimento vermelho cortado em tiras
- 70 g pimento verde cortado em tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1796.3 kJ / 429.3 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1017.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jardineira de carne
1h 5 min
Caldeirada de peixe
45 min
Tripas à moda da Régua
2h 30 min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8u.
Sopa da pedra
1h 30min
Feijoada
1h 10 min
Cozido à portuguesa
1sa 35 dk
Borrego à moda de Alpiarça
25u.
Guisado de borrego
13u.
Caldeirada de bacalhau
40 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Cabrito assado
16h