Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 820 g de frijoles negros cocidos, con su caldo de cocción
- 1 diente de ajo
- 330 g de puré de jitomate
- 700 g de agua
- 2 pizcas de comino en polvo
- 20 g de quinoa blanca
- ¼ cdita de sal fina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 653.1 kJ / 155.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tabule de quinoa
10min
Crema de betabel
40 Min
Sopa de lentejas con plátano
1h 25 min
Sopa de calabacitas
40 Min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Sopa de jitomate y elote
40 Min
Sopa de nopales
45 Min
Sopa de poro y papa
40 Min
Sopa de frijol con quinoa
1 Std.
Ensalada de quinoa
35min
Sopa de poro y papa
40 Min
Crema conde bicolor
40 Min