Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de agua
- 250 g de ejotes, sin tallos y en trozos (2-3 cm)
- 200 g de fideos de arroz, secos
- 1 zanahoria (aprox. 80 g), en trozos (2-3 cm)
- 40 g de aceite de ajonjolí
- 80 g de cebolla cambray, en rebanadas (2-3 mm)
- 30 g de salsa de soya
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1255 kJ / 307 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 448 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entomatadas de jamaica
50 min
Pescado para taquear
25min
Quinoa con ejotes
30min
Tinga de setas
25min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Barbacoa de hongos
30min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1 Std. 30 Min
Pozole de setas
1h
Yakimeshi vegetariano
35min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Tostadas de setas
30min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min