Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 60 g espresso, zaparzonego, ostudzonego
- 250 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 40 g cukru
-
2
krople aromatu waniliowego
nebo 2 krople ekstraktu migdałowego, naturalnego - orzechy włoskie, łuskane, posiekane, ilość do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 385 kJ / 92 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tort cytrynowy z bezą
2 Std. 30 Min
Tort waniliowo-migdałowy
3ωρ.
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5 Std.
Tort z masłem orzechowym
3h 30min
Ciastka bezowe "Sokoły"
2 Std. 30 Min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1h 10min
Tort kawowy
2h 10 min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
1h 15min
Pomarańczowy krem angielski
2 Std. 30 Min
Babeczki z płynnym karmelem
25 Min
Mleko marcepanowo-makowe
20min
Torcik bezowo-orzechowy z kremem bananowym
3u. 15min