Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccine
- 130 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero di canna
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 25 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Scarola
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di scarola a listarelle
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pucce
7h
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Focaccia a bastone
5h
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2h 10min
Pizzette marinare
1 Std. 35 Min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2sa 40 dk
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min