Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccine
- 130 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero di canna
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 25 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Scarola
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di scarola a listarelle
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Filoncini alle olive e formaggio
1u. 50min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Nodini alle olive
4 Std. 30 Min
Panini limone e miele
5h 30 min
Filone saporito
5h 20 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Treccia di pane alle olive
5h 30 min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30 min
Grissini al sesamo
2h 30 min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3u. 30min
Brioche ai peperoni
2u. 45min