Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccine
- 130 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero di canna
- 100 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 0
- 25 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Scarola
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di scarola a listarelle
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati ed asciugati
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 540 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Nodini alle olive
4hod. 30min
Corona di pan di pizza
4小时
Focaccia ai friarielli
2 Std. 15 Min
Millefoglie pepe e origano
4hod. 30min
Hot dog
4h 55 phút
Brioche ai peperoni
2h 45min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 godz. 50 min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Focaccia primavera
3h
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Panini napoletani
5hod. 20min