Kompatibilní verze
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 450 g de agua templada
- 480 g de harina de fuerza
- 180 g de sémola de trigo
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 60 g de queso parmesano en dados de 2-3 cm
- 60 g de queso gouda en dados de 2-3 cm
- 120 g de tomates secos en aceite
- 120 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 8 hojas de albahaca fresca
- 500 g de salchichas rojas frescas (sin piel y en trozos de aprox. 2 cm)
- 30 g de piñones
- 1 huevo batido
- 2 cucharadita orégano seco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3402 kJ / 813 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza cuatro quesos
1 Std. 30 Min
Pizza gorda con masa crujiente
1 Std. 30 Min
Calzone margarita con huevo
2 godz. 50 min
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3 Std.
Calzone con pimientos y chorizo
2h
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1 Std. 40 Min
Pizza estilo Chicago
1 Std. 5 Min
Hamburguesa de secreto de cerdo ibérico
40min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Minirollitos de primavera con salsa agridulce
30min
Pizzetas de carne con espárragos y huevo
1 Std. 30 Min
Doner kebab de pollo con pita integral
2 Std. 40 Min