Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fabada
- 100 g de lacón (desalado y cortado en trozos)
- 100 g de tocino entreverado curado asturiano
- 1 - 2 chorizos asturianos (100- 120 g)
- 1 - 2 morcillas asturianas (100- 120 g)
- 160 g de judías blancas secas (fabes asturianas) , previamente puestas a remojo un mínimo de 8 horas
- 1300 - 1400 g de agua
Chips de fabada
- 2 claras de huevo
- 30 g de harina
- 75 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde
20min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Sorbete de orujo
5 Min
Bricks de cangrejo
35min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30 Min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26h
Tomate frito
25min
Menú: Sopa de gambas y berberechos con caballa a las hierbas
1h
Salsa bearnesa
15 Min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h