![Fondue de barro de la ciénaga del troll Fondue de barro de la ciénaga del troll](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79E869FB-9951-492E-BDF7-A15EFD289AC0/Derivates/8818de47-a08f-48aa-920a-9fd3cbf20b9e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g de nata (35% de grasa)
- 110 g de azúcar moreno
- 85 g de mantequilla
- 55 g de jarabe de arce
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 7071.7 kJ / 1690.2 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 155.6 g
- Tuk
- 122.3 g
- Nasycený tuk
- 76.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 102.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel mediterraneo
50 Min
Huevos de color naranja
1 Std.
Polvorones de chocolate
10h 15min
Menú: Cogollos con muffins de salmón. Carrilleras con sepia. Turrón de crema de whisky
1 Std.
Turrón de avellanas
1 Std.
Poción mágica
1 Std. 5 Min
Desayuno al horno con croissant
40 min
Flor de cebolla frita
30 Min
Helado de caramelo salado
14sa
Helado de nata con láminas de chocolate
8 Std. 30 Min
Helado de regaliz
4 Std. 15 Min
Tortilla de patata en hojaldre
1h 40min