Kompatibilní verze
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 260 g di lonza di maiale a tocchetti (2 cm circa)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate e tostate
- 30 g di cipolla
- 160 g di burro a pezzi
- 200 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 58.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mug cake al cioccolato bianco
20 min
Forever
10 min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Crostata salata esotica
2h
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30 min
Canapè di anguria con feta e noci
20 min
Fizz al cioccolato bianco
20 min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6h 30min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Millefoglie al cioccolato con coulis ai lamponi (per 2 persone)
45min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.