Kompatibilní verze
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 350 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 50 g di patata, pelata e a pezzi
- 260 g di lonza di maiale a tocchetti (2 cm circa)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate e tostate
- 30 g di cipolla
- 160 g di burro a pezzi
- 200 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3673 kJ / 878 kcal
- Protein
- 35.9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 58.1 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Bignè a sorpresa
2h
Lanterna di frolla
1h 30min
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12h
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2h 30min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min