Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di foglie di spinaci freschi lessati e strizzati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di salsiccia di maiale spellata
- 400 - 500 g di lonza di maiale in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 3 fette di pancetta di maiale (60 g circa), tagliate sottili
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 30 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette al sugo
45min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1h 25min
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Lasagne al forno
2h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Involtini di vitello
35min
Petto di pollo ripieno alla ricotta e risotto al pomodoro
1 Std. 5 Min
Polpettone classico
1h 15min
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min