Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di foglie di spinaci freschi lessati e strizzati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di salsiccia di maiale spellata
- 400 - 500 g di lonza di maiale in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
- 3 fette di pancetta di maiale (60 g circa), tagliate sottili
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 30 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Brodetto di Fano
1 Std.
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35min
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2sa 5 dk
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min