Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 25 g frische Hefe, zerbröselt
- 70 g Zucker
- 250 g Milch
- 400 g Mehl
- 1 Ei (Kl. M)
- ½ TL Salz
- 75 g Butter, weich, in Stücken
Streusel
- 125 g Mandeln
- 125 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Zucker
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken (2 cm)
- 1 Prise Salz
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1000 g Rhabarber, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30 min
Rhabarber-Marzipan-Schnitten
1u. 10min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Mohn-Kirsch-Streuselkuchen
2h 20 min.
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45min
Stachelbeer-Baiser
1u. 10min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min
Zwetschgenkuchen
2u.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1u. 30min