Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 75 g Zucker
- 1 Ei
- 400 g rote Johannisbeeren
- 1 geh. EL Speisestärke
Guss
- 3 Eier, getrennt
- 50 g Zucker
- 200 g Sahne
- 40 g Speisestärke
Baiser und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Zwetschgenkuchen
2h
Rhabarber-Käsekuchen
7 godz. 30 min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Datschi
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Johannisbeer-Schnitte
2 Std. 30 Min
Johannisbeer-Baiser-Schnitten
1 Std. 40 Min
Blaubeer-Biskuitrolle
5h
Rhabarber-Sahne-Kuchen
4h 15min
Rhabarber-Streusel-Kuchen
2h 25min
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1h 20min