Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Stängel Koriander, mit den zarten Stielen
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 2 EL Sesamöl, geröstet
- 2 EL Öl und etwas mehr zum Einfetten
-
5
EL Reisessig, hell
nebo 5 EL Weißweinessig, mild - 80 g Sojasauce
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 EL Zucker
- 700 g Chinakohl, ohne Strunk, in Stücken (3 cm)
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken (2 cm)
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, längs halbiert
- 150 g Garnelen, roh, geschält, küchenfertig, in Stücken
- 1 EL Fischsauce
- 1 Eiweiß (Kl. M)
- 150 g Schweinehackfleisch
- 1 - 2 EL Paniermehl
-
24
Blätter Dumpling-Teig, TK, aufgetaut
nebo 24 Teigplatten für Gyoza, aufgetaut - 600 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 30 g schwarzer Reisessig
- 1 Bund Schnittlauch, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1817 kJ / 433 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Okonomiyaki
45 min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 godz. 45 min
Dumplings
45 min
Peruanisches Ceviche
1 Std. 15 Min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40 min
Thai-Hähnchensalat
30 min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 Std. 15 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Mapo-Tofu (麻婆豆腐)
20 min
Summer Rolls
45 min
Miso-Udon-Suppe
8 godz. 30 min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min