Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quark-Kürbis-Dip
- 40 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen
-
200
g Quark
nebo 200 g Frischkäse - 50 g Crème fraîche
- 1 TL Kürbiskernöl
- 1 TL Wasabipulver
- ½ TL Salz
- Röstzwiebeln zum Bestreuen (volitelně)
Geflügelfüllung
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 150 g Hähnchenbrust, gewürfelt
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 1 TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam, möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza, TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1374 kJ / 327 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Japanische Kroketten
1h 20 min
Thailändischer Papaya-Salat
30min
Jiaozi
1h 30min
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1h 15 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Dumplings
45min
Summer Rolls
45min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min