
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quark-Kürbis-Dip
- 40 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen
-
200
g Quark
nebo 200 g Frischkäse - 50 g Crème fraîche
- 1 TL Kürbiskernöl
- 1 TL Wasabipulver
- ½ TL Salz
- Röstzwiebeln zum Bestreuen (volitelně)
Geflügelfüllung
- 4 Stängel Koriander abgezupft
- 150 g Hähnchenbrust gewürfelt
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 1 TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 327 kcal / 1374 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1hod. 45min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Sushireis
1hod. 30min
Sushi-Burger
1hod. 30min
Dumplings
45min
Teig für Wan Tans
1hod. 15min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Frühlingsrollen (春卷)
1hod. 30min
Dim Sum 'Shumai'
2hod.
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1hod. 15min
Jiaozi
1hod. 30min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3hod. 10min