Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Koriander-Mayo-Dip
- ½ Bund Koriander, ohne Stiele
- 150 g Mayonnaise
- 100 g Crème fraîche
- 1 Limette, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Sojasauce
- 2 TL Sojasauce, süß
Fischfüllung
- 70 g Porree, in Stücken
- 140 g Fischfilet, z.B. Lachs oder Seeteufel, gewürfelt
- 70 g Sahne
- 1 Ei
- 1 ½ TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam, möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza, TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1h 30min
Sushireis
1h 30min
Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce
40min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1h 30min
Bohnenmus
20min
Gyoza mit Quark-Kürbis-Dip und Geflügelfüllung
1 godz. 15 min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Dumplings
45 min
Geflügelspieße mit Erdnuss-Sauce Saté
2 godz.
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2hod. 50min