Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Limettensorbet mit Gin
3 godz. 45 min
Zitronen-Parfait
4h 30 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Kürbiskernparfait
5h 45min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Zabaglione al Prosecco
15min