Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9h 30min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6h 10 min
Limoncello-Creme
5h
Geflügelleber Crème brûleé
13 Std.
Crème brûlée
2h 30 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45 min
Zabaglione
15 Min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Cassis-Rotwein-Birnen
24h